Moderne minimalisme og naturens panorama - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Hundige Strandvej 6A, 2670 Greve

Moderne minimalisme og naturens panorama

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
5.995.000
3.391
160 m2
5
410 m2
2
2023
JG40224
A2010

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Oplev en ny æra af boligdesign med dette nyopførte kubistiske halve dobbelthus. En hyldest til rene linjer og lækker minimalisme, og med sin udsigtsbalkon får du en førsteklasses udsigt til naturens panorama. Vær den første til at træde ind i et hjem, hvor alt er uberørt og indbegrebet af moderne luksus.
 
Beliggende med udsigt til et unikt grønt område, som byder på fredfyldte syn af græssende kvæg, og kun en spadseretur fra Køge Bugt Strandpark, er dette hjem perfekt placeret for natur- og strandelskere. Ejendommen udfolder sig med en flisebelagt indkørsel, mens en ugenert sydvendt have afslører en fliseterrasse, der blomstrer i solens favn og tilbyder et lunt leje for dagens lyse timer.
 
Boligen er udstyret med solcelleanlæg, en energirigtig luft-til-vand varmepumpe, og et avanceret ventilationsanlæg, der sikrer et frisk og allergivenligt indeklima. Indeni finder du smukke lyse parketgulve og mørke klinkegulve, alle med den luksuriøse komfort af gulvvarme. Det hvide Svane samtalekøkken i åben forbindelse med spisestuen/alrummet skaber et hjerte i hjemmet, hvor familien naturligt samles. Dobbelte glasdøre fører ud til terrassen, og blender indendørs og udendørs liv sammen. På første sal finder du en imponerende opholdsstue, badet i lys fra store vinduespartier, der fører ud til balkonen med en enestående udsigt. To elegante badeværelser, et drømmeagtigt forældresoveværelse med walk-through-skabsgang og tre yderligere velproportionerede børneværelser fuldender denne moderne bolig.
 
Dette hjem, et eksempel på moderne minimalisme og naturens panorama, vækker en instinktiv mavefornemmelse af liv og glæde.

Hundige Strandvej 6A, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning