Kundeoplevelser
Erhverv / Bolig

Kundeoplevelser

Valgte Kjeldskov & Co. grundet et godt renommé

Vi skulle sælge min mors hus her på Æblehaven, hvor hun har boet i næsten 40 år. Så vi shoppede lidt rundt hos de lokale ejendomsmæglere, men endte med at vælge Kjeldskov & Co. Dels fordi firmaet havde et godt renommé og ry for at sælge hurtigt og dels fordi min mor fik det bedste indtryk af Mogens. Det viste sig også at holde stik, for efter kun én måned havde Christian solgt huset til den aftalte pris til køber nummer to efter at den første køber var sprunget fra. Jeg tror, at der nåede at være 5-6 fremvisninger. Så vi har været godt tilfreds, selv om det haltede lidt med kommunikationen undervejs. Nu flytter min mor hjem til mig og slipper for selv at skulle klare hus og have i fremtiden.

Mette Glistrup
Vedrørende salget af:
Æblehaven 10
2680 Solrød Strand

Læs mere >

Firmaets mange skilte, flotte annoncer og Thomas’ energi gjorde udslaget

Vi havde besluttet at sælge vores hus hvor vi havde boet siden vi købte det i 2015. Vi havde lagt mærke til Kjeldskov & Co’s salgsskilte og kunne også godt lide deres annoncer. Så vi havde en anden lokal ejendomsmægler og Thomas til at vurdere vores hus. Thomas havde en fin energi og var ydmyg samtidigt med at han vurderede vores hus 200.000 kr. højere end den anden mægler. At han samtidigt solgte vores hus på 2 uger på den første fremvisning til den aftalte pris viste at vi havde valgt rigtigt. Nu har vi købt et lidt større og komplet nyistandsat hus her i Karlslunde, som ligger endnu tættere på børnenes skole. Det var også Thomas, der hjalp os med det, så han har en stor stjerne hos os.

Pernille Faber Nielsen og Jonas Kristiansen
vedr. salget af
Søen 95
2690 Karlslunde

Læs mere >

På vej til byhus i Køge efter 13 år på strandsiden i Solrød

Vi har boet i vores drømmehus her på strandsiden i Solrød siden 2008, men havde besluttet at sælge det, da det var ved at være for stort. Vi havde tidligere været på fremvisning med Mogens og synes godt om hans behagelige og professionelle facon. Da det samtidigt er Kjeldskov & Co, der sælger de fleste huse på strandsiden, var det dem vi valgte. Det var Mogens, der tog vores hus til salg sidst i april og også Mogens der solgte det i begyndelsen af september. Efter et perfekt samarbejde, hvor han endda nåede at sælge det to gange undervejs. Nu har vi købt et byhus, som vi glæder os til at flytte ind i. Men som sagt, vi har været ovenud tilfredse med samarbejdet og kvitterer med en fin anbefaling til Mogens & Co.

Jason & Dorthe Richards
vedr. salget af
Niels Juels Vej 3
2680 Solrød Strand

Læs mere >

Solgt på 3 uger til en endnu højere pris

Vi havde besluttet at udnytte de gunstige tider og det høje prisniveau til at sælge vores Nordbo hus i Hovgårdsparken, hvor vi har boet siden det blev bygget i 1980. Vi valgte Kjeldskov & Co til opgaven, dels fordi de er lokale og dels fordi vi fik dem anbefalet. Det var Mogens, der tog huset til salg og Sebastian, der solgte det til en endnu højere pris end vi havde aftalt, da der var flere købere på banen. Jeg tror, at der nåede at være 6-7 fremvisninger på de 3 uger huset nåede at være til salg, de fleste fra køberkartotek og ventelister. Vi skulle ikke foretage os noget som helst, de klarede det hele og Helle sørgede for at papirarbejdet kørte på skinner. Nu er vi flyttet til Vordingborg og nyder tilværelsen i vores næsten nye sommerhus, som vi fik bygget i 2008. Men vi kvitterer gerne med at sende anbefalingen videre, det fortjener de.

John Carsten Baadsgaard & Laila Jensen
vedrørende salget af:
Hovgårdsparken 103
2670 Greve

Læs mere >

Thomas solgte og sikrede vores nattesøvn

Vi har boet i vores smukke gamle hus her i Hastrup siden vi købte det i 1995. Da det lå på en meget stor grund ansøgte vi og fik tilladelse til at stykke en grund fra, for at få bygget et helt nyt hus til os selv i ét plan. Derfor skulle huset sælges og da Thomas selv bor her i Hastrup, var valget ikke svært.
Så vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge på grund af Thomas, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Efter en måneds tid og med 6 fremvisninger undervejs havde Thomas solgt vores hus. God dialog, professionelt papirarbejde og fin markedsføring. Nu glæder vi os til at flytte ind i et helt nyt hus, som vi har fået bygget af Lind & Risør, mens vi har kunne følge byggeriet undervejs fra nabogrunden. Så vi er rigtig godt tilfreds med hele forløbet.

Pernille Eldrup Christiansen og Niels Fejer Christiansen
vedr. salget af
Grønnegade 10D, Hastrup
4621 Gadstrup

Læs mere >

Fik en helt uforpligtende salgsvurdering og endte med at få solgt over udbudsprisen

Vi havde leget lidt med tanken om at få et større og nyere hus end vores nuværende, hvor vi har boet siden 2015. Var i den forbindelse på en fremvisning med Christian fra Kjeldskov & Co., som vi fik et rigtig godt indtryk af. Han spurgte om vi havde sat vores ejendom til salg og tilbød at se hvad den kunne koste. Han satte prisen 100.000 højere end en anden lokal ejendomsmægler havde vurderet og endte med at sælge til en endnu højere pris end den aftalte, da der var flere interesserede købere. Flere fremvisninger og stor interesse samt fin dialog. Også med Victoria, som styrede alt papirarbejdet. Nu har vi købt en lidt større og 15 år nyere ejendom her i Dalby, som vi glæder os til at flytte ind i.

Kristian Haahr Kristensen
vedr. salget af
Bækkebro 5, Dalby
4690 Haslev

Læs mere >
Luk boligvisning