Kundeoplevelser
Erhverv / Bolig

Kundeoplevelser

Hele forløbet har været meget professionelt

I forbindelse med salget af Nordmarksvej 14 i Solrød Strand blev det Kjeldskov og Co, der skulle varetage dette. Årsagen hertil var Mogens’ professionelle tilgang samt klare overbevisning om et hurtigt salg. Derudover passede ejendommen godt til firmaets profil. Huset blev solgt på lidt over to måneder af Sebastian, der under hele forløbet var ganske seriøs og oplysende. Også papirarbejdet fra Helle og Victorias side har fungeret. Alt i alt har vi været meget tilfredse, og kvitterer derfor gerne med en fin anbefaling til Kjeldskov og Co. 

Bettina Elisabeth Pedersen & Ulrich Fejer Christiansen vedrørende salget af: Nordmarksvej 14, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Købt og solgt hos Kjeldskov & Co med Mogens som mægler

Vi havde boet her på Karlstrup Strandvej siden vi købte huset i 1997, men var i markedet for at finde et andet hus. Var på fremvisning med Mogens, som havde et stort hus på Nemovej til salg. Det faldt vi for og købte, så huset her skulle sælges. Det fik Mogens så til salg, selv om vi også havde to andre lokale ejendomsmæglere til at give deres bud. Men vi var ikke i tvivl Mogens havde en behagelig aura og virkede mest professionel. Det tog tre måneder, i øvrigt hen over jul og nytår, så havde Stephan en køber til vores hus. Jeg tror, at der nåede at være omkring 9 fremvisninger undervejs, med tilbagemeldinger og information fra mæglerne efter hver fremvisning. Så nu har vi både købt og solgt hos Kjeldskov & Co. – det kan anbefales!

 

Ghita & Brian Luxhøj Sloth vedrørende salget af: Karlstrup Strandvej 23, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Solgt til aftalt på under én måned

Min mor var flyttet på plejehjem, så huset som hun fik bygget i 1997 skulle sælges. Hun havde før handlet hus med Henrik Kjeldskov da han havde Home butikkerne. Vi havde også andre mæglere til at give tilbud, men da vurderinger og omkostninger stort set var ens var det Sebastian fra Kjeldskov & Co der fik chancen. Der gik under en måned, så havde Sebastian solgt huset uden nedslag til den aftalte pris. Jeg tror at der nåede at være 3-4 fremvisninger på den korte tid. Alt blev styret professionelt, så det har være en god og positiv oplevelse, som vi gerne deler med andre.

Christian Dam vedrørende salget af: Klintemarks Allé 10, 2670 Greve

Læs mere >

Tak til Kjeldskov & Co / Stephan Larsen

3.gang er lykkens gang siger ordsproget og dette gælder også for vores hussalg.

Stephan formåede at sælge vores hus på kun 3 uger. En helt igennem god og professionel oplevelse. Vi giver hermed vores bedste anbefaling.

 

Henrik og Lotte Brix vedr. salget af:

Nicolajvej 8, 4600 Køge

 

Læs mere >

Stor stor ros til Søren

Det har været en kæmpe fornøjelse at handle med dig, Søren og vi har følt os trygge og godt behandlet hele vejen igennem denne proces. Også en stor tak til dine kollegaer i Kjeldskov, som har hjulpet med meget af det praktiske, vi må bare sige kæmpe respekt herfra, I har en professionel og velsmurt maskine. Vi vil give en klar anbefaling af Søren som mægler og Kjeldskov som firma til dem vi kender, som måtte være i samme tanker som vi var :-)

Ricki Duong Nielsen vedr. købet af: Holmvej 19, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Købt og solgt på 14 dage til aftalt pris

Jeg har boet her mit rækkehus i Engparken siden 2018, men var i markedet for at finde en villa i Karlslunde. Jeg havde i den forbindelse 2 andre lokale ejendomsmæglere til at udarbejde salgstilbud, men var på fremvisning med Thomas, som havde det helt rigtige hus til salg. Derfor endte jeg med at sætte huset til salg hos Kjeldskov & Co. Det var ikke nogen dårlig idé, det tog 14 dage, så havde Sebastian solgt huset til den aftalte pris. Samtidigt faldt mit køb på plads, så nu glæder jeg mig til at kunne flytte ind i det nye hus til sommer. Alt har fungeret fint, så jeg er rigtig godt tilfreds med både køb og salg.

 Trine Røssel vedr. salget af: Engparken 20, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Købt og solgt uden stress takket være Sebastian

Jeg købte mit rækkehus her i Mosede Bypark af Kjeldskov & Co. i 2018 og har været glad for at bo her. Så det var slet ikke meningen at det skulle sælges, men vi faldt for et hus, som Sebastian havde til salg og endte med at købe det, betinget af at han kunne sælge mit rækkehus. Det kunne han, det tog knap to uger. Så havde han solgt huset, jeg tror, at der nåede at være 5-6 fremvisninger, men det var den første køber, der endte med at købe det. Det betød samtidigt, at huset vi havde købt betinget faldt på plads. Alt sammen takket være Sebastian, som skabte tryghed og næsten holdt mig i hånden i hele forløbet. En helt igennem behagelig oplevelse, jeg gerne vil dele med andre.

 Zuzana Rudolf vedr. salget af: Damhaven 31, 2670 Greve

Læs mere >

Overvejede at bygge til, men endte med at købe og sælge

Vores hus, som vi købte i 2015, var ved at være for småt, så vi overvejede at renovere og bygge til. Men da vi i stedet fik muligheden for at købe et større hus tæt på vores eget, som Thomas havde til salg, slog vi til og købte det betinget af at han kunne sælge vores eget hus. I starten som skuffesag kom der 5 fremvisninger og herefter nåede det kun at være på Boligsiden i 2 dage. Det tog knap 3 uger så havde Thomas solgt vores hus til den aftalte pris. Og samtidigt faldt vores køb så på plads, det kunne simpelthen ikke være bedre. Thomas har arbejdet med os og for os i hele forløbet og holdt os orienteret undervejs. Så vi kvitterer med en flot anbefaling til Thomas & Co.

 Linda & René Lund vedr. salget af: Ahornvej 48, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Stor tillid til Sebastian, som fulgte os godt på vej

Vi havde solgt vores ejerlejlighed i Vallensbæk og boede midlertidigt til leje, imens vi var på jagt efter et hus i området. Så så vi at der var kommet et Lind & Risør hus til salg i Olsbækhøj hos Kjeldskov & Co. Min mand kørte forbi ejendomsmæglerfirmaet og fik allerede en aftale med Sebastian om besigtigelse dagen efter. Huset levede op til vores forventninger og vi skrev under på en købsaftale, mens Sebastian hjalp med information og rådgivning. Helle, som styrede papirgangen, var også flink til at holde os orienteret undervejs. Alt har været super professionelt og Sebastian været fleksibel, blandt andet da vi skulle tage mål til gardiner. Nu glæder vi os til at vi skal flytte ind i vores nye hus til sommer.

 Halil Liftci og Sema Elisabeth Tükenmez vedr. købet af:

Olsbækhøj 13, 2670 Greve

Læs mere >

Fokuseret hjemmeside og Stephans professionalisme bag vores valg af mægler

Vores mor var flyttet i ældrebolig, og huset på Koglevej skulle sælges, hvilket min bror og jeg tog os af. At vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge var nok mest, fordi jeg synes, at de skiller sig ud fra konkurrenterne med en markant og stilren markedsføring, som også gør sig gældende på hjemmesiden. Samtidig fik jeg i øvrigt Stephan anbefalet af en kollega, og Stephan levede op til anbefalingen. Med stor faglighed og viden om håndværk, tillige med et indgående lokalkendskab samt et stort netværk. Det virkede, det tog præcis én måned, så havde Stephan solgt huset i løbet af december måned, selv om julen stod for døren. Stephan er en dygtig og troværdig forhandler, og han sørgede for løbende at holde os orienteret. Så vi har været rigtig godt tilfredse med forløbet og kvitterer derfor også gerne med en anbefaling til Stephan & Co.

Troels Sørensen og Malene Bett Vestergaard Sørensen vedr. salget af:

Koglevej 19, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Solgt på 5 måneder med 30-40 fremvisninger undervejs

Vi havde besluttet at sælge vores hus, som Mogens solgte til os i 2008. Da vi var på fremvisning med Sebastian, spurgte han om han ikke skulle se på salget af vores hus her på Hinbjerg. Det fik han lov til og jeg skal love for at der skete noget. Jeg tror, at der nåede at være 30-40 forskellige fremvisninger inden Stephan solgte huset først i februar. Alle mæglerne har været flinke til at give feed-back efter hver fremvisning, så vi har været rigtig godt tilfreds. Nu har vi købt et hus i Mosede, som vi glæder os til at flytte ind i til sommer. Vi har sørget for at der er en måned til flytning og istandsættelse, så vi ikke skal være inde og ude samme dag.

Patrick og Helle Persson vedr. salget af:

Hinbjerg 4, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Købt og solgt på 3 uger med tak til Christian

Vi har boet her i Morelhaven siden vi købte lejligheden i 2018, men vi ville godt endnu tættere til bymidten i Køge, så min kone havde været inde på Kjeldskov & Co.’s hjemmeside for at søge ejendomme. Derfor ringede Christian til os, da han havde det helt rigtige hus til os, hvorefter vi satte vores lejlighed til salg hos ham i starten af januar. Det tog knap 3 uger, så havde Christian arrangeret både køb og salg. Sælgerne til det hus vi var interesseret i købte vores lejlighed og vi købte deres hus. Alt har kørt fint og helt automatisk så vi er rigtig godt tilfreds. Jeg tror at der nåede at være 4 fremvisninger på den korte tid lejligheden var til salg. Nu glæder vi os til at flytte i hus og have lidt tættere på centrum og kvitterer med en fin anbefaling til Christian, som gjorde det muligt.  

Lea & Palle Bergstedt vedr. salget af: Morelhaven 15, 1., 4600 Køge

Læs mere >

Valgte Kjeldskov & Co. på grund af Christian og hans personlighed

Vi havde besluttet at sælge vores hus her på Brorsonsvej, hvor vi har boet siden 1997, og fik salgstilbud fra 3 lokale ejendomsmæglere. Vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge mest på grund af Christian professionelle og dynamiske facon. Vi havde tillid til ham fra starten og en god mavefornemmelse. Det var et godt valg, i løbet af kun 3 uger fik vi både købt og solgt. Åbent hus og 3 fremvisninger, så havde Christian fundet en køber, som samtidigt havde en stor lejlighed, som vi købte. Vi har følt os rigtig fint behandlet af Christian, som har støttet os og fulgt os godt på vej i hele forløbet. Nu glæder vi os til bytte hus og have ud med en stor og næsten ny lejlighed.

 Charlotte og Kim Nielsen vedr. salget af: Brorsonsvej 3, st., 4600 Køge

 

Læs mere >

Ikke noget at sætte en finger på - tværtimod Kjeldskov & Co. hæver barren

Vi havde besluttet at sælge ejendommen her, som vi købte i 2002, men som har været lejet ud de sidste par år. Da jeg tidligere har brugt Kjeldskov & Co til at sælge, var jeg ikke i tvivl om hvem jeg skulle vælge til at sælge. Thomas, som tog huset til salg, har i øvrigt gået i parallelklasse med vores søn. Det tog 3 måneder med 3 fremvisninger undervejs, så havde Thomas solgt huset til den aftalte pris. Helt perfekt, det kunne simpelthen ikke være bedre, jeg mener faktisk at Kjeldskov & Co. hæver barren i forhold til konkurrenterne. Nu har vi købt en jagtejendom i Herfølge med mere jordtilliggende, som vi glæder os til at flytte ind i.

 Dorthe og Henrik Wulff vedr. salget af: Brordrupvej 39, 4621 Gadstrup

Læs mere >

Perfekt samarbejde, ikke noget at sætte en finger på!

Vores hus, som vi købte i 2016, var blevet for stort efter at børnene var flyttet hjemmefra. Så vi havde 3 lokale ejendomsmæglerfirmaer til at udarbejde salgsvurderinger. Vi valgte at sætte huset til salg hos Sebastian fra Kjeldskov & Co, da han gav os den bedste mavefornemmelse. Det var et godt valg, der gik et par måneder, så havde Thomas solgt vores hus til den aftalte pris. Jeg tror at vi havde 5-6 fremvisninger undervejs, med tilbagemeldinger og god kommunikation med Sebastian. Så det har været et perfekt samarbejde som der ikke har været noget at sætte en finger på. Nu har vi købt et mindre rækkehus her i Karlslunde, som vi glæder os til at flytte ind i til sommer.

 Janni Toftegaard Kvist & Keld Kvist Jacobsen vedr. salget af: Ahornvej 52, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Har følt mig virkelig godt behandlet og fik i øvrigt solgt til en lidt højere pris på kun 3 uger

Jeg har boet her på strandsiden i Jersie i de sidste 20 år, men mistede min kone i 2019 og har derfor boet her alene indtil jeg besluttede at huset skulle sælges. Jeg havde i den forbindelse besøg af Mogens og af en anden lokal ejendomsmægler, men valgte at sætte huset til salg hos Mogens, som jeg havde størst tillid til og som virkede mest realistisk. Jeg havde også fået firmaet anbefalet af en bekendt, der havde fået solgt sit hus hos Kjeldskov & Co. Det tog præcis 3 uger, så havde Sebastian solgt huset, endda til en lidt højere pris end aftalt, da der var flere købere på banen. Jeg tror at der nåede at være 8 fremvisninger i den korte salgsperiode med fin orientering undervejs. Nu har jeg sammen med min kæreste købt en landejendom i en lille landsby nær Suså.

Jeg har følt mig virkelig godt behandlet og sender derfor gerne anbefalingen videre.

John Larsen vedr. salget af: Jersie Solvænge 6, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Fin dialog med og flot anbefaling til Sebastian

Jeg har tidligere anvendt Kjeldskov & Co til at sælge. Det var Sebastian, der solgte for mig sidste gang og også ham der solgte en ældre villa til mig i Eriksminde kvarteret som renoveringsprojekt. Derfor valgte jeg også helt naturligt Sebastian til at sælge da huset stod færdigt. Det var et godt valg. Det tog 14 dage så var huset solgt endda til en endnu højere pris end aftalt, da der var flere købere på banen. Så jeg har været yderst tilfreds og sender med glæde de varmeste anbefalinger herfra til Sebastian & co. Nu er jeg på udkig efter en ejendom på strandsiden til os selv, men det har Sebastian også lovet at holde øje med.

 Etikk Invest ApS v/Thomas Læk Ansbjerg vedr. salget af: Tværager 40, 2670 Greve

Læs mere >

Kun ros til alle efter en god oplevelse

Vi havde haft vores hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler i et halvt år uden at det blev solgt og med kun 2 fremvisninger i hele perioden. For at komme videre fik vi så tilbud fra 3 andre ejendomsmæglere, og valgte Sebastian fra Kjeldskov & Co til at sælge huset. Det var i starten af marts og 1. oktober havde Sebastian solgt vores hus. Med en masse fremvisninger og personlig betjening fra alle mæglerne, som vi føler har lagt et stort arbejde i at få solgt vores hus. Fin dialog med Sebastian og med Helle, som styrede papirarbejdet med fast hånd.

Det har virkelig været en god oplevelse, som vi godt vil dele med andre.

 Henrik Meyer Petersen & Charlotte Abildgaard vedr. salget af: Nørrevang 27, 2670 Greve

Læs mere >

Vi fik solgt til aftalt pris på 2 uger og er super tilfredse

Vi havde besluttet at vi ville sælge vores hus her i Valløby, som var blevet alt for stort efter at svigermor var flyttet ud. Vi satte huset til salg hos Christian fra Kjeldskov & Co., som tidligere havde haft os med på fremvisning. Vi havde i øvrigt også haft en anden lokal ejendomsmægler til at komme med sit bud, der dog slet ikke levede op til vores forventninger. Det tog 2 uger, så havde Stephan solgt vores hus til den aftalte pris. Med to første og anden gangs fremvisninger. Alt har fungeret og vi er super tilfredse. Nu har vi købt en byggegrund i Hårlev, hvor vi får bygget et lækkert nyt hus, som vi glæder os til at kunne flytte ind i.

 Mia Michella Laursen & Brian Holmegaard Weng vedr. salget af: Møllerækken 13, Valløby, 4600 Køge

Læs mere >

Super god oplevelse hos Kjeldskov & Co, der er i en liga for sig

Vi har boet i vores store hus her på strandvejen siden vi købte det i 2013, men syntes efterhånden at huset var ved at være for stort og var på udkig efter et nyt og mindre hus. Vi havde fundet ét hos en anden lokal ejendomsmægler, som derfor også fik lov til at vurdere vores hus. Vi fik imidlertid Kjeldskov & Co. anbefalet af nogle venner og lod derfor også Mogens komme med sit bud. Det endte med at vi satte huset til salg hos Kjeldskov, selv om de havde et lidt højere salær. Men alt virkede super professionelt og vi synes virkelig, at de hører til i en liga for sig. Det tog under en måned, så havde Stephan solgt vores hus, jeg tror at der nåede at være 4-5 fremvisninger. Samtidigt hjalp Sebastian os med rådgivning i forbindelse med vores køb, og da der opstod problemer, fandt han et andet nyt hus til os i området, som vi købte og glæder os til at flytte ind i. Så det har været en super god og tryg oplevelse, som vi gerne deler med andre.

 Jeanette & Henrik Annfeldt vedr. salget af: Greve Strandvej 124, 2670 Greve Strand  

Læs mere >

Fin oplevelse selv om det tog sin tid

Vi havde besluttet at sælge vores bolig- og erhvervsejendom her i Karlslunde Landsby, hvor vi har boet og haft revisionskontor i de sidste 25 år. Vi havde i den forbindelse Sebastian og en anden lokal ejendomsmægler til at udarbejde salgstilbud. At vi valgte Sebastian til at sælge, var nok mest fordi vi opfattede Kjeldskov & Co som mest seriøse. Vi satte ejendommen til salg midt i maj og lidt før juleaften havde Sebastian solgt ejendommen. At det tog sin tid at få solgt kom dog ikke bag på os, men der har været rigtig mange fremvisninger i perioden, hovedsageligt med Sebastian, men også med Julie fra Kjeldskov & Co’s erhvervsafdeling. Det har været en fin oplevelse med god dialog og fine tilbagemeldinger. Ny flytter vi til en 3-vær. ejerlejlighed i Vanløse, som vi i sin tid købte som forældrekøb, og som siden har været udlejet, men nu er blevet ledig.

 Torsten Rasmussen vedr. salget af: Bjælkevangen 3, 2690 Karlslunde

Læs mere >

Søren solgte vores fars seniorbolig på 3 uger via køberkartoteket

Vores far var flyttet på plejehjem, så seniorboligen på Brudelysvej skulle sælges. Min mor og far var i sin tid selv med til at få den bygget i år 2000 som byggeprojekt for seniorer. At vi valgte Kjeldskov & Co var lidt af et tilfælde, men nok mest fordi jeg bor i Greve og kender firmaet derfra. Vi havde en anden lokal ejendomsmægler og Søren til at give deres bud på salget og valgte så Søren til at sælge. Det var ikke noget dårligt valg, der gik 3 uger så var boligen solgt i øvrigt med en flot 1/1 sides annonce i lokalavisen. Jeg tror at der var 3-4 fremvisninger, men det var en enlig dame fra køberkartoteket, der endte med at købe ejendommen. Fin dialog med Søren, som har været på hele vejen og med Victoria, som styrede papirarbejdet.

Så vi har ikke noget at klage over, tværtimod kvitterer vi med en fin anbefaling til Søren & Co. 

Bjarne Kristiansen og Lene Kromann-Larsen vedr. salget af:

Brudelysvej 44, 4600 Køge

Læs mere >

Stephan gav gode råd og havde is i maven

Vi havde boet i vores hus på Becksvej, siden vi købte det for 22 år siden. Dog ikke de sidste par år, hvor vi har haft det lejet ud, og var flyttet ind i et nyt hus i lokalområdet. Herefter havde vi det til salg hos en anden lokal ejendomsmægler i et halvt år uden at det blev solgt. At vi landede hos Kjeldskov & Co var lidt af et tilfælde. Vores datter sad ved siden af Stephan til en bryllupsfest hos nogle venner. Hun fortalte Stephan om vores problemer med at få solgt, og da han hørte at huset lå i Køge centrum var han sikker på, at det skulle han nok få solgt inden jul. Så vi mødtes med Stephan og da huset stod tomt foreslog han, at vi fik det møbleret for at lette salgsmulighederne. Det virkede. Det tog under én måned, så havde Stephan solgt huset, jeg tror at der nåede at være omkring 10 fremvisninger. Han var også god til at forhandle, da der kom bud under prisen, men han havde is i maven og vi fulgte hans råd. Nu har vi anbefalet ham til nogle af vores venner, som også har sat deres hus til salg hos ham.

Christina & Morten Eskesen vedr. salget af:

Becksvej 7, 4600 Køge

Læs mere >

Godt samarbejde og en kompetent mægler klarede salget – kæmpe anbefaling herfra :)

I forbindelse med overvejelserne omkring salget af vores hus, tog vi kontakt til Christian fra Kjeldskov. Det blev til en rigtig god og kompetent dialog, hvor Christian gav os en masse værdifulde indsigter i hans tanker omkring et potentielt salg. Christians overvejelser, ikke mindst omkring mulige scenarier, og tanker omkring hvorledes disse kunne løses, tilsat hans store viden og interesse i området gjorde valget af Christian som vores mægler åbenlyst.

Det tog 3 måneder, så var ejendommen solgt med omkring 10 fremvisninger undervejs. I virkeligheden blev den solgt på 1. fremvisning, men køberne kunne ikke få deres finansiering på plads, så handlen blev ikke til noget. Helle klarede papirarbejdet til UG og vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Så vi kvitterer med en kæmpe anbefaling herfra. 

Nadja & Kenneth Furdal-Kraghvedr. salget af:

Pilehegnet 35, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Valgte Christian fra Kjeldskov & Co, som var det bedste og sikre valg for os

Et par i vores vennekreds skulle til at sælge deres hus, da de ville bygge et helt nyt. Vi fik en ide om at vi skulle købe deres hus, da det passer meget ind i det vi ønsker, hvis vi skulle flytte, og den ide blev meget hurtigt til virkelighed. Vi fik 4 forskellige mæglere ud for at vurdere vores hus, og Kjeldskov & Co var en af dem. Vi kendte mæglerkæden fra dengang vi selv ledte efter vores første hus, og havde kun gode erfaringer med dem. Både hvad angår kvalitet, professionel holdning, men også den type hus som faldt i vores smag. Derfor valgte vi at gå med Kjeldskov & Co, da Christian klart bekræftede os i, at de stadig var en mægler som vi kunne lide, og vi følte han kunne løfte vores salg som vi ønskede. Han gik straks i gang, og fik ordnet alt, fra fotograf til andet, og hele vejen igennem var han synlig og engageret overfor det produkt, der skulle vises frem. Alt skulle harmonere med vores ønsker, men også henvende sig til mulige købere på markedet. Vores handel var betinget af vi både fik lavet aftale med det hus vi skulle købe. Christian fik hurtigt sat alt i værk og inden det gik online, var der allerede fremvisning mellem alle mæglerne i Kjeldskov, for at de komme med inputs og se om de havde noget i deres kartotek. Det synes vi var yderst professionelt. Allerede med det samme var der fremvisninger, og der gik ikke længe før der var reel interesse på huset. Christian fik lavet købsaftale på vores hus, og samtidig også fik solgt vores købers hus hurtigt. Alt i alt et forløb hvor vi har følt os i trygge hænder, og Kjeldskov holdte hvad de lovede.

Stor tak til Christian og Kjeldskov & Co, som vi med glæde kan anbefale til andre. 

Weronika & Morten Saxentoff vedr. salget af:

Munkeageren 2, 4600 Køge

Læs mere >

Ikke noget at sætte fingeren på, en helt igennem behagelig oplevelse

Vi havde set på et lidt større og nyere hus i Olsbækeng, som Kjeldskov & Co havde til salg. Og havde faktisk besluttet at sætte vores eget hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler. Men det endte med at vi valgte Sebastian, som netop havde solgt hus til min datter, svigersøn og jeg. Det var et godt valg, det tog kun en måned, så havde Sebastian solgt vores hus og endda til en endnu højere pris end vi havde aftalt, da der var to købere. Jeg tror, at der var fremvisninger til 3-4 par, hvoraf de to var købere. Helle Sparre styrede papirgangen og vi havde en rigtig fin dialog med Sebastian i hele forløbet. Så nu har vi både købt og solgt hos Kjeldskov & Co – en helt igennem behagelig oplevelse, som vi gerne deler med andre.

 Mai-Britt Bjørn Hansen vedr. salget af:

Engrøjel 28, 2670 Greve

Læs mere >

Realistisk og gennemarbejdet salgstilbud fra Sebastian gjorde valget af mægler let

Vi havde mistet vores mor, så huset i Kildebrønde Landsby, hvor hun havde boet alene i 40 år, efter at vores far døde skulle sælges. Derfor havde vi 3 lokale ejendomsmæglere til at udarbejde et uforpligtende salgstilbud. At det var Sebastian fra Kjeldskov & Co. der løb af med sejren, var ikke tilfældigt. Han kom med det mest realistiske og gennemarbejdede tilbud, og så havde min søster tilfældigvis også fået firmaet anbefalet af en bekendt. Det tog 3½ måned, så havde Sebastian solgt huset. Der var pæn interesse og mange fremvisninger, i øvrigt med god kommunikation og hyppige tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Så vi har været rigtig godt tilfreds og sender med glæde anbefalingen videre.

 Helge, Karin og Ingefred Solvang vedr. salget af:

Byvejen 25, 2670 Greve

Læs mere >

Sebastian var god til at lytte og give gode råd undervejs

 

Vi skulle sælge vores store hus her i Vibemosen, som vi købte i 2017. Vi havde det først til salg uden at det blev solgt, hos en anden lokal ejendomsmægler. Dengang vi satte det til salg havde vi også Sebastian til at se på sagen, men valgte den mægler, som satte den højeste pris. Da det ikke var solgt efter 6 måneder, ringede jeg til Sebastian og spurgte om han stadig gerne ville sælge huset. Det ville han naturligvis så han fik chancen. Det var i starten af maj og efter 4 måneder med mindst 3-4 fremvisninger om ugen havde Sebastian solgt huset. Vi har haft et rigtig fint samarbejde med alle mæglerne og også med pigerne, som tog sig af hele papirgangen. Jeg følte, at vi var i gode hænder hos Sebastian, som var god til at lytte og samtidig flink til at informere og rådgive i hele forløbet. Alle har været så søde og dygtige, at jeg til enhver tid vil anbefale Kjeldskov & Co.

 Marcella Birch Leithoff vedr. salget af:

Vibemosen 5, 2670 Greve

Læs mere >

Alle gode gange tre! Christian gjorde det igen…

Vi købte sidste år en stor stuelejlighed, her på Troldmands Allé, men fandt ud af, at det var ikke rigtig os. Vi savnede et rigtigt hus, som man kan gå rundt om, så da Christian fik et sommerhus på strandsiden til salg, slog vi til og satte vores lejlighed til salg hos ham. Han havde tidligere solgt to boliger for os, så han fik chancen for at lave hattrick. Det tog 2 måneder med omkring 10 fremvisninger undervejs, primært med Christian, så var lejligheden solgt. Han har en stor stjerne hos os og vi har fuld tillid til ham og stor respekt for hans og Kjeldskov & Co’s professionelle måde at sælge boliger på. Nu er vi i fuldt sving med at få bygget et nyt hus, som vi regner med at flytte ind i ved årsskiftet. Men vi synes at han fortjener at få en fin anbefaling med på vejen.  

Falia & Lars Petersen vedr. salget af:

Troldmands Allé 4 B, st.,  2680 Solrød Strand

Læs mere >

Købt og solgt hos Kjeldskov & Co

Jeg havde besluttet at sælge huset her på Sveasvej, hvor jeg har boet siden 2018. Det var Søren, der solgte det til mig og også Søren og Christian, der solgte mit tidligere hus i Ejby. Og da jeg havde været godt tilfreds med det tidligere samarbejde, valgte jeg igen at sætte huset til salg hos Søren først i oktober. En måned efter havde Søren solgt huset med omkring 10 fremvisninger undervejs. Hele forløbet foregik igen med god dialog og hurtige tilbagemeldinger. Papirarbejdet tog Victoria sig af med sikker hånd. Så jeg har igen været meget godt tilfreds, og vil til enhver tid anbefale Søren & Co.

 Ulrik Lund Rasmussen vedr. salget af:

Sveasvej 8, 4600 Køge

Læs mere >

Købt og solgt til aftalt pris på én uge, med stor ros til Christian

Vi var egentlig slet ikke indstillet på at flytte fra vores hus her i Valløby, som vi købte i 2011.

Men jeg faldt over en annonce på et hus i Herfølge, så jeg gik på nettet og forelskede mig der i et stort hus med swimmingpool, som Kjeldskov & Co. havde til salg i Herfølge. Det var Christian der viste huset frem til os og vi var solgt på stedet. Da han samtidigt var sikker på, at han ville kunne sælge vores hus, fik han chancen. Og det gik over al forventning. Christian solgte vores hus på én uge til den aftalte pris. Med fremvisninger til 4 hold kunder, hvoraf de to ville købe. Så vi har været super glade for samarbejdet, samtidigt med at vi har fået købt vores drømmehus, som vi glæder os til at flytte ind i. 

Allan Korsgaard Andersen & Lene Stuestol Andersen vedr. salget af:

Sognevej 82, Valløby, 4600 Køge

Læs mere >

På en skala fra 1-10 gi’r vi Stephan & Co. 11

Vi havde overvejet at sælge vores smukke gamle hus her i Greve Landsby, hvor vi har boet de sidste 20 år og fik i den forbindelse salgstilbud fra 2 lokale ejendomsmæglere. I mellemtiden var vi på fremvisning med Stephan, som samtidigt spurgte om han ikke måtte komme med sit bud på et salg. Det fik han lov til og satte i øvrigt en væsentlig højere pris end de to øvrige mæglere. Der gik kun 14 dage, så var der en købsaftale på vej, og da der var flere købere på banen, endte det med at vores hus blev solgt til en endnu højere pris. Alt har forløbet super professionelt, fin kemi med Stephan, god vejledning undervejs og hurtige tilbagemeldinger. Vi har følt os trygge i hele forløbet og har indtryk af at alle hos Kjeldskov & Co gør det lidt bedre. Nu har vi købt et totalrenoveret hus i Valløby, som vi glæder os til at flytte ind i. Det var for resten også Stephan der fandt det til os, så vi kvitterer med en flot anbefaling, det har han fortjent. 

Leif og Anette Carlsen vedr. salget af:

Skolevænget 2A, 2670 Greve

Læs mere >

Godt på vej til ny stor penthouse lejlighed i Solrød

Jeg købte Lind & Risør huset her i Olsbækeng af Mogens for 16 år siden, men var ved at være lidt træt af hus og have. Så da Mogens fik en spændende ny taglejlighed til salg i Solrød slog jeg til med det samme og købte lejligheden, betinget af at jeg fik solgt huset.  Det var midt i april og lige i starten af juni havde Sebastian solgt mit hus, så både køb og salg faldt på plads på én gang. Jeg tror at der nåede at være 8-10 par købere undervejs. Alt er gået hurtigt og professionelt, så jeg er rigtig godt tilfreds med forløbet. Nu glæder jeg mig til en frisk start og en nemmere tilværelse i en skøn ny penthouse lejlighed med udsigt og altanterrasser på 3 sider. 

Thomas Rasmussen vedr. salget af:

Olsbækeng 5, 2670 Greve

Læs mere >

Alt gik som perler på en snor med stor tak til Thomas

Vi havde fundet et hus i Greve Landsby, som Kjeldskov & Co havde til salg, og var på fremvisning med Thomas. Han tilbød at se nærmere på vores hus, hvor vi har boet siden 2016. Det gjorde han så godt og professionelt, at vi satte vores hus til salg hos ham og fik lov til at købe det nye hus betinget af at vores nuværende hus blev solgt. Det tog 3 måneder, så havde Thomas solgt vores hus og samtidigt blev vores betingede køb endeligt. Thomas holdt os i hånden hele vejen med professionel og personlig rådgivning, som gav os tryghed og ro i sjælen i hele forløbet. Det har virkelig været en positiv oplevelse, som vi vil tage med os i vores nye hus og som vi hellere end gerne vil dele med omverdenen, det fortjener han.

 Maria Louise & Peter Frost vedr. salget af:

Krogager 28, 2670 Greve

Læs mere >

Sebastian solgte huset til os og siden solgte han det for os

Vi kender Sebastian og havde købt huset på Tværager som renoveringsprojekt. Da det var Sebastian, der solgte huset, var det også ham der fik lov til at sælge det efter vi havde renoveret det. Det tog ca. 4 måneder så var huset solgt med omkring 20 fremvisninger undervejs. Det var også Sebastian, der solgte det. Alle har været flinke til at give hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger og vi har fået fin rådgivning og god opfølgning i hele forløbet. Så vi er meget tilfredse og sender gerne en anbefaling med tak til Sebastian & co. 

Amaya Ejendomme ApS

v/Raman Arora

vedrørende salget af:

Tværager 48, 2670 Greve

Læs mere >

Alt har været meget professionelt, jeg skulle ikke røre en finger

Jeg købte huset på Bækvej tilbage i 2009 og havde efterfølgende haft det til salg i 2013 og i 2017 hos to andre lokale ejendomsmæglere uden at det blev solgt. Men da jeg kender Mogens og kun havde hørt godt om Kjeldskov & Co. satte jeg huset til salg hos dem. Det var Mogens der tog huset til salg og også Mogens, der solgte det. Det tog faktisk kun en uges tid efter at alt var på plads og huset var kommet på nettet. Det var Helle, der som advokatsekretær tog sig af papirarbejdet og alt det juridiske, jeg skulle ikke røre en finger. Nu har jeg lejet en stor penthouse lejlighed i Solrød med udsigt og flere terrasser, og sagt farvel til vedligeholdelse af hus og have.

 Kern Hansen

vedr. salget af:

Bækvej 7, 2670 Greve

Læs mere >

Købte drømmehuset og fik solgt til aftalt pris på 3 uger

Vi har boet i vores hus her siden vi købte det i 2017, men var på udkig efter et hus, der var stort nok til to generationer under samme tag. Vi kendte Mogens i forvejen og da han pludselig fik drømmehuset til salg, slog vi til og købte det, inden vi havde solgt. Derfor satte vi vores hus til salg hos Mogens, som solgte det til den aftalte pris på kun 3 uger, 11 dage efter at huset var kommet på nettet. Jeg tror, at der nåede at være 13-14 fremvisninger på de 3 uger, hvoraf 1/3 var fra køberkartoteket. Vi følte trygge i hele processen, specielt da vi sad med 2 huse på hånden. Derfor har vi været meget glade for samarbejdet, også med Helle og Victoria, som tog sig af papirgangen. Nu glæder vi os til at flytte ind i vores nye hus, hvor der er også er plads til svigermor i underetagen. Det er for resten også Mogens, der sælger hendes hus, som ligger på Moseagervej, overfor Trylleskoven.

 Katja Gylling Als & Casper Gylling Pedersen

vedr. salget af

Nemovej 10, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Solgt til aftalt pris via køberkartoteket inden huset nåede at komme på nettet

Jeg skulle flytte sammen med min kæreste, så huset her på Holmehaven, som jeg købte i 2019, skulle sælges. Jeg valgte Kjeldskov & Co til at sælge, da de er en af kystens førende ejendomsmæglere. Det var Stephan, der tog huset til salg og også Stephan, der solgte det til aftalt pris på den 2. fremvisning til en kunde fra firmaets køberkartotek. Huset nåede kun at være til salg i 14 dage med omkring 7 fremvisninger i perioden. Super behageligt samarbejde også med Helle som styrede papirgangen snorlige og var flink til at holde mig orienteret. Det er den fjerde ejendom jeg sælger og det er mit indtryk, at de gør mere ud af det end konkurrenterne, blandt andet det, at de bruger en professionel tekstforfatter til at lave beskrivelser på stedet, synes jeg er meget positivt.

Fin anbefaling herfra. 

Jens Mandrup Christensen

vedr. salget af

Holmehaven 33, 2670 Greve

Læs mere >

Kun den største ros til Kjeldskov & Co.

Vi havde tidligere haft vores hus til salg hos en anden lokal ejendomsmægler uden at det blev solgt. Derfor skiftede vi til Kjeldskov & Co., som sælger de fleste huse her på strandsiden. Det var Mogens der tog huset til salg og også Mogens der solgte det efter knapt 3 måneder. Jeg tror, at der var omkring 10 fremvisninger i forløbet med efterfølgende tilbagemeldinger. Upåklageligt samarbejde, hvor alt spillede, også papirarbejdet som pigerne tog sig af. Så vi har kun ros til overs for Kjeldskov & Co, og kan varmt anbefale dem til andre.

 Helle Bitz & Morten Bitz

vedrørende salget af:

Lyngvej 13, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Alt har kørt upåklageligt, så der var intet at brokke sig over

Min svigermor skulle på plejehjem, så huset skulle sælges. Da jeg kender både Henrik og Mogens satte vi huset til salg hos Kjeldskov & Co. Det var Mogens der tog huset til salg og Sebastian, der solgte det. Det tog kun en måneds tid efter tilstandsrapport og energimærke forelå og ejendommen var kommet på nettet. Det har været et perfekt samarbejde med fin kommunikation hele vejen igennem. Jeg tror, at der nåede at være omkring 15 fremvisninger inklusive 2. gangs fremvisninger.

Også papirarbejdet har Helle styret med fast hånd så alt har kørt upåklagelige og der har ikke været noget at brokke sig over. Fin anbefaling til Kjeldskov & Co. herfra.

Tommy Rossbach

vedr. salget af:

Nørrevang 24, 2670 Greve

Læs mere >

Mogens gjorde det bedste indtryk og Christian solgte på under en uge til en højere pris

Jeg købte huset på Plantagevej i 1993 og har været meget glad for at bo her, men man bliver jo ikke yngre og haven ikke mindre med årene, så jeg havde set på nogen nye andelsboliger, der var til salg hos en anden lokal ejendomsmægler, og som derfor havde vurderet huset. Men jeg ville godt have en second opinion og tog kontakt til Kjeldskov & Co, som jo sælger de fleste ejendomme på strandsiden. Jeg fik det bedste indtryk af Mogens, som derfor fik huset til salg, og jeg skal da love for at der skete noget. På under en uge havde Christian solgt huset til et par, hvis rækkehus han netop havde solgt. Og endda til en højere pris end aftalt, da der var flere købere på banen. Nu har jeg købt et nyere rækkehus i ét plan med en nem lille have overfor Trylleskoven. Det var i øvrigt også Mogens, der havde fået det til salg for et dødsbo. Så jeg er rigtig godt tilfreds med både køb og salg hos Kjeldskov & Co.

 Benny Hjortkær Hansen

vedr. salget af:

Plantagevej 13, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Kjeldskov & Co. havde den største hitrate på Boligsiden.dk

Da vi flyttede til Dalby fra Karlslunde i 2017, var det Kjeldskov & Co. vi valgte til at sælge, da de havde den højeste hitrate på Boligsiden.dk blandt de lokale ejendomsmæglere i Køge Bugt. Efter 4 gode år i Dalby, ville vi gerne tilbage til Karlslunde og være tættere på familien, så vi satte vores hus til salg hos den lokale ejendomsmægler, der havde den højeste hitrate i Dalby. Men efter 6 måneder uden en eneste fremvisning stoppede vi samarbejdet og tog kontakt til Christian hos Kjeldskov & Co. Det skulle vi have gjort fra starten, for efter kun 15 dage på nettet og 8 fremvisninger (de 4 i Åbent Hus) havde Christian solgt vores hus helt uden afslag til den aftalte pris. Med effektiv markedsføring og fin dialog undervejs. Nu har vi købt et hus i Karlslunde, så vi er kommet tættere på job og børnepasning.

June & Kasper Grandjean

vedr. salget af: 

Spurvestræde 13, Dalby, 4690 Haslev

Læs mere >

Fin mavefornemmelse og gode erfaringer med Kjeldskov & Co, hvor man føler sig godt behandlet

Da vi allerede havde taget den store beslutning om at flytte fra vores hus i Solrød og ind i en dejlig lejlighed på Frederiksberg, så skulle vores hus på Stigårdsvej sælges. Det var Mogens, der solgte huset til os og vi har tidligere både købt og solgt ejendomme hos dem.

Derfor satte vi, uden at spørge andr,e huset til salg hos Mogens først i september. Det tog under 14 dage efter at huset var kommet på nettet, så havde Sebastian solgt vores hus endda til en højere pris end aftalt, da der var flere købere. Jeg tror, at der var 7-8 fremvisninger i perioden, hvor alle mæglerne var på med fine tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Vi følte virkelig, at de passede godt på vores hjem og arbejdede personligt for os. Også Helle var på spotten med hjælp og rådgivning om sagsbehandlingen. Nu glæder vi os til kombinationen af lejlighed på Frederiksberg og sommerhus på Marielyst.

 

Kristina & Kasper Almar Mortensen

vedr. salget af: 

Stigårdsvej 3A, 2680 Solrød Strand

Læs mere >

Valgte Kjeldskov & Co. grundet et godt renommé

Vi skulle sælge min mors hus her på Æblehaven, hvor hun har boet i næsten 40 år. Så vi shoppede lidt rundt hos de lokale ejendomsmæglere, men endte med at vælge Kjeldskov & Co. Dels fordi firmaet havde et godt renommé og ry for at sælge hurtigt og dels fordi min mor fik det bedste indtryk af Mogens. Det viste sig også at holde stik, for efter kun én måned havde Christian solgt huset til den aftalte pris til køber nummer to efter at den første køber var sprunget fra. Jeg tror, at der nåede at være 5-6 fremvisninger. Så vi har været godt tilfreds, selv om det haltede lidt med kommunikationen undervejs. Nu flytter min mor hjem til mig og slipper for selv at skulle klare hus og have i fremtiden.

Mette Glistrup
Vedrørende salget af:
Æblehaven 10
2680 Solrød Strand

Læs mere >

Firmaets mange skilte, flotte annoncer og Thomas’ energi gjorde udslaget

Vi havde besluttet at sælge vores hus hvor vi havde boet siden vi købte det i 2015. Vi havde lagt mærke til Kjeldskov & Co’s salgsskilte og kunne også godt lide deres annoncer. Så vi havde en anden lokal ejendomsmægler og Thomas til at vurdere vores hus. Thomas havde en fin energi og var ydmyg samtidigt med at han vurderede vores hus 200.000 kr. højere end den anden mægler. At han samtidigt solgte vores hus på 2 uger på den første fremvisning til den aftalte pris viste at vi havde valgt rigtigt. Nu har vi købt et lidt større og komplet nyistandsat hus her i Karlslunde, som ligger endnu tættere på børnenes skole. Det var også Thomas, der hjalp os med det, så han har en stor stjerne hos os.

Pernille Faber Nielsen og Jonas Kristiansen
vedr. salget af
Søen 95
2690 Karlslunde

Læs mere >

På vej til byhus i Køge efter 13 år på strandsiden i Solrød

Vi har boet i vores drømmehus her på strandsiden i Solrød siden 2008, men havde besluttet at sælge det, da det var ved at være for stort. Vi havde tidligere været på fremvisning med Mogens og synes godt om hans behagelige og professionelle facon. Da det samtidigt er Kjeldskov & Co, der sælger de fleste huse på strandsiden, var det dem vi valgte. Det var Mogens, der tog vores hus til salg sidst i april og også Mogens der solgte det i begyndelsen af september. Efter et perfekt samarbejde, hvor han endda nåede at sælge det to gange undervejs. Nu har vi købt et byhus, som vi glæder os til at flytte ind i. Men som sagt, vi har været ovenud tilfredse med samarbejdet og kvitterer med en fin anbefaling til Mogens & Co.

Jason & Dorthe Richards
vedr. salget af
Niels Juels Vej 3
2680 Solrød Strand

Læs mere >

Solgt på 3 uger til en endnu højere pris

Vi havde besluttet at udnytte de gunstige tider og det høje prisniveau til at sælge vores Nordbo hus i Hovgårdsparken, hvor vi har boet siden det blev bygget i 1980. Vi valgte Kjeldskov & Co til opgaven, dels fordi de er lokale og dels fordi vi fik dem anbefalet. Det var Mogens, der tog huset til salg og Sebastian, der solgte det til en endnu højere pris end vi havde aftalt, da der var flere købere på banen. Jeg tror, at der nåede at være 6-7 fremvisninger på de 3 uger huset nåede at være til salg, de fleste fra køberkartotek og ventelister. Vi skulle ikke foretage os noget som helst, de klarede det hele og Helle sørgede for at papirarbejdet kørte på skinner. Nu er vi flyttet til Vordingborg og nyder tilværelsen i vores næsten nye sommerhus, som vi fik bygget i 2008. Men vi kvitterer gerne med at sende anbefalingen videre, det fortjener de.

John Carsten Baadsgaard & Laila Jensen
vedrørende salget af:
Hovgårdsparken 103
2670 Greve

Læs mere >

Thomas solgte og sikrede vores nattesøvn

Vi har boet i vores smukke gamle hus her i Hastrup siden vi købte det i 1995. Da det lå på en meget stor grund ansøgte vi og fik tilladelse til at stykke en grund fra, for at få bygget et helt nyt hus til os selv i ét plan. Derfor skulle huset sælges og da Thomas selv bor her i Hastrup, var valget ikke svært.
Så vi valgte Kjeldskov & Co. til at sælge på grund af Thomas, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Efter en måneds tid og med 6 fremvisninger undervejs havde Thomas solgt vores hus. God dialog, professionelt papirarbejde og fin markedsføring. Nu glæder vi os til at flytte ind i et helt nyt hus, som vi har fået bygget af Lind & Risør, mens vi har kunne følge byggeriet undervejs fra nabogrunden. Så vi er rigtig godt tilfreds med hele forløbet.

Pernille Eldrup Christiansen og Niels Fejer Christiansen
vedr. salget af
Grønnegade 10D, Hastrup
4621 Gadstrup

Læs mere >

Fik en helt uforpligtende salgsvurdering og endte med at få solgt over udbudsprisen

Vi havde leget lidt med tanken om at få et større og nyere hus end vores nuværende, hvor vi har boet siden 2015. Var i den forbindelse på en fremvisning med Christian fra Kjeldskov & Co., som vi fik et rigtig godt indtryk af. Han spurgte om vi havde sat vores ejendom til salg og tilbød at se hvad den kunne koste. Han satte prisen 100.000 højere end en anden lokal ejendomsmægler havde vurderet og endte med at sælge til en endnu højere pris end den aftalte, da der var flere interesserede købere. Flere fremvisninger og stor interesse samt fin dialog. Også med Victoria, som styrede alt papirarbejdet. Nu har vi købt en lidt større og 15 år nyere ejendom her i Dalby, som vi glæder os til at flytte ind i.

Kristian Haahr Kristensen
vedr. salget af
Bækkebro 5, Dalby
4690 Haslev

Læs mere >
Luk boligvisning