Om os - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig

 
 

Om virksomheden

Hos Kjeldskov & Co ønsker vi at være dit foretrukne ejendomsmæglerfirma i Køge Bugt området. Vi har siden 1984 haft et indgående kendskab til markedet og ved, hvad der skaber et effektivt salg. Vi giver din bolig den opmærksomhed, den fortjener – både hvad angår annoncering og i det direkte salgsarbejde over for køber.

Image 1 Image 2 Image 3
 

Om vores tilgang til salg

Vi benytter os af markedets dygtigste fotografer og lader boligen brede sig over store eksklusive annoncer i lokalaviserne og på de sociale medier. Det betyder, at annoncerne fra Kjeldskov & Co adskiller sig markant fra de øvrige mægleres annoncer.

Om vores loyalitet til dig

I modsætning til de fleste ejendomsmæglerkæder har Kjeldskov & Co ikke noget formaliseret samarbejde med bestemte realkreditinstitutter, banker eller forsikringsselskaber. Det har den store fordel, at vi kan rådgive dig bedst muligt og dermed præsentere dig for markedets bedste tilbud. Kjeldskov & Co tager sig af alt det praktiske. Du får fra start en gennemskuelig oversigt over salgs omkostningerne, og selve papirudvekslingen undervejs foregår via Elektronisk Dokument Håndtering (EDH) og E-bolighandel.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø tlf.nr. 33 36 95 95, www.hdi.global/da-dk Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Danske Ejendomsmæglerforening, www.de.dk. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Samarbejdsaftaler:
Totalkredit
Spar Nord

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
Totalkredit
Dansk Boligforsikring A/S
Børsen, Lørdagsavisen, Sydkysten, Boligsiden A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller vil du drøfte et eventuelt boligsalg, så ring eller skriv til os

Luk boligvisning