Sol, strand og eksklusivitet - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Skrænten 3, Strøby Egede, 4600 Køge

Sol, strand og eksklusivitet

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
6.295.000
3.758
189 m2
5
801 m2
1
2020
JK60172
A2015

Kontakt Michael Ohm
på telefon: 5433 7433

Michael Ohm
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Med et materialevalg udover det sædvanlige står denne Hybel Huse ejendom og stråler om kap med solen. Opført i 2020 – et helt nyt, arkitektonisk imponerende hus blot 5 minutter fra en forfriskende dukkert i vandet.
 
Den integrerede dobbelt carport under husets tag giver direkte adgang til ejendommen, hvilket gør dagligdagen ekstra bekvem. Sommeren igennem står dørene til den store træterrasse naturligt åbne, og terrassen indbyder til hygge og afslapning under solen. Nyd aftensmaden under den overdækkede del af terrassen, mens den velplejede græsplæne venter på små fødder og en omgang boldspil. En kort gåtur på 5 minutter fører dig fra den højtliggende have ned til den fælles strandgrund, hvor du kan nyde en dukkert i det klare vand. Her i Strøby Egede er du gode indkøbsmuligheder, hyggelige restauranter, skole og institutioner derudover har du bare 5 km. til Køge Torv.
 
Ejendommen står smukt med sine lysegrå melerede tegl, sorte betontagsten og lavenergivinduer med sorte rammer. En energirigtig jordvarmepumpe sikrer en bæredygtig opvarmning, mens gulvvarme og et ventilationssystem, der skifter luften og sikrer et perfekt indeklima, bidrager til boligens komfort. Centralstøvsugeren gør rengøringen nem, og akustiklofter og akustikgulve skaber en behagelig lydfornemmelse i boligen. Samtalekøkkenet, alrummet og spisestuen udgør et enestående rum med lofter til kip og to dobbelte glasdøre til terrassen – det hænger naturligt sammen. HTH-samtalekøkkenet er et kapitel for sig med grebsfrie skuffeelementer i en smuk blå nuance, Quooker og en køkken-ø med plads til højstole, så man kan være samlet omkring madlavningen. En fin niche giver mulighed for afslapning i rummet, mens den lyse opholdsstue har god plads til hygge og samvær. Et lækkert badeværelse med både Rainshower og håndklædevarmer. God plads til børnene og måske hjemmekontoret i de tre børneværelser. Forældresoveværelset har adgang til et stort walk-in-closet – en drøm for enhver og eget luksus badeværelse med Rainshower og håndklædevarmer.
 
Boligen giver en mavefornemmelse af hjemlighed og eksklusivitet og med den nærhed til vandet, bliver det ikke bedre.

Skrænten 3, Strøby Egede, 4600 Køge

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Køge kommune


61.323
Indbyggere


20
Skoler


39
Institutioner


24,9%
Skatteprocent


21,038‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning