185 m2 velholdt og velbeliggende murermestervilla - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Åsvej 7, Jersie, 2680 Solrød Strand

Familielykke i hver en mursten

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.295.000
3.098
114 m2
71 m2
5
607 m2
3
1954
MT4400
E

Kontakt Manja Touré
på telefon: 5433 7435

Manja Touré
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Murermestervilla fyldt med  klassisk arkitektonisk charme og moderne opdateringer. Afhøvlede plankegulve og pudsede hvide lofter tilføjer karakter til hjemmet, som også tilbyder en 71 kvm. høj, tør og anvendelig kælder.
 
Ro og leg venter i den skønne ugenerte have, omkranset af høje, gamle træer og flot beplantning. Med et charmerende legehus til de små og en stor terrasse med rådhusbelægning, er der masser af plads til sommerens aktiviteter. Carporten sørger for bilen, mens cyklerne finder ly under overdækningen og haveredskaberne opbevares i udhuset. Ejendommen er beliggende i  trygge og rolige omgivelser nær Jersie Landsby, hvor det charmerende miljø og kort afstand til både skole og børneinstitutioner gør hverdagen nem og behagelig.
 
Med rødderne solidt plantet i 1954 står denne klassiske murermestervilla stolt med sine gule mursten og røde tegl, et vidnesbyrd om kærligheden til dansk håndværkstradition. Indenfor møder du en fin hall med en klassisk trappe, der snor sig op til første sal og ned til den anvendelige kælder. Kælderen åbner op til to store disponible rum, perfekte til de store børn, samt et viktualierum og vaskerum. Første sal er en fredfyldt oase med to hyggelige værelser og et forældresoveværelse, som har udgang til den fineste udsigtsbalkon, hvor morgenkaffen kan nydes med en fantastisk udsigt. Et stilfuldt badeværelse med badekar fuldender denne etage. Stueetagen byder på to stuer ensuite – en dejlig spisestue og en stor, lys opholdsstue med nedgang til terrassen. Det lyse, hvide køkken har direkte adgang til spisestuen, hvilket gør det nemt at samle familien omkring måltiderne.
 
Boligen fremkalder en mavefornemmelse af ro og familieglæde -  perfekt for dig, der søger en harmonisk kombination af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder.

Åsvej 7, Jersie, 2680 Solrød Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning