49 m2 flot 2-vær penthouselejlighed med udsigt - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Vejlegårdsparken 2, 5. 57., 2665 Vallensbæk Strand

Penthouse med view og wauw-effekt

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
1.750.000
2.099
49 m2
2
1
1966
SC10291
D

Kontakt Sebastian Coretto
på telefon: 4089 5542

Sebastian Coretto
Partner Greve & Solrød
Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

BOLIGBESKRIVELSE

Penthouselejligheden på 5. sal er indbegrebet af "småt men godt". Flot og indflytningsklar -  perfekt til dig, der ønsker en velindrettet bolig med wauw-effekt. Den store altan/udestue med skydevinduer giver mulighed for at nyde solen og den betagende udsigt i fulde drag.  
 
Elevatoren fører dig op til lejligheden, som ligger i eftertragtet god bebyggelse med cykelkælder, selskabslokale og fællesrum. Omgivet af grønne områder og med gode parkeringsforhold, får du her både komfort og bekvemmelighed. Vallensbæk Centret og S-toget er blot en kort gåtur væk, og en cykeltur fører dig til den maritime atmosfære ved Vallensbæk Havn og den dejlige badestrand, perfekt til afslapning og hyggelige stunder.  
 
Flotte bøgeparketgulve og hvide fyldningsdøre skaber en moderne og lys følelse i denne skønne lejlighed. Smart niche i entreen gemmer på både vaskemaskine og opvaskemaskine.  Soveværelset lover god søvn og komfort. Nyd varmen fra gulvet i det moderniserede fine badeværelse med glasbrusehjørne. Det åbne HTH-køkken med hvide grebsfrie elementer er både funktionelt og stilfuldt. I den lyse opholdsstue er der fin plads til både spisebord og sofa/tv-afdeling – et fleksibelt leverum. Herfra er der udgang til den store altan/udestue, som strækker sig i hele lejlighedens bredde. På varme sommerdage kan vinduerne skydes til siden, så du kan nyde solen og den enestående view. Lejligheden er ideel som første gangskøb eller forældrekøb – her er hver detalje gennemtænkt for, at skabe et godt hjem.  
 
Udsigten og den velindrettede lejlighed giver en mavefornemmelse af at have fundet det perfekte sted at bo.

Vejlegårdsparken 2, 5. 57., 2665 Vallensbæk Strand

Book en fremvisning eller download materiale...

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning