Fineste stil og med potentiale - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Knøsen 69, 2670 Greve

Fineste stil og med potentiale

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.295.000
3.749
116 m2
4
986 m2
2
1947
MD30351
E

Kontakt Michelle Dajani
på telefon: 5433 7430

Michelle Dajani
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

Under det røde vingetegl og bag de sprossede vinduer udfolder denne gedigne murermestervilla sin charme og styrke. Opført i 1947 med traditionelle håndværksmetoder som proprietærbolig til hovedgården, hvorfra hele kvarteret er udstykket. Velholdt og delvis oprindelig, er dette en ejendom, der byder på mulighed for både at nyde dens nuværende stil og modernisere efter din smag.  
 
Flisebelagt indkørsel fører op til villaen og de to murede garager, der sammen med huset danner en harmonisk trelænget gård. Fin hyggelig gårdsplads med adgang til de to garager på henholdsvis 34 og 28 kvm. Anvendelsesmulighederne er næsten uendelige. Haven er omkranset af hæk og høje gamle træer og  tilbyder fuldstændig privatliv. Med masser af sol, en stor græsplæne til leg og boldspil, samt en fliseterrasse til afslapning, er dette en sand oase.  
 
Den klassiske murermesterstil gør ejendommen helt unik. Indenfor byder  entreen velkommen med en fin trappe til første sal, hvor to soveværelser med indbyggede skabe, et lille opbevaringsrum og et toilet venter. Stueetagen rummer det charmerende, oprindelige spisekøkken med nedgang til et forsænket fyrrum. Et værelse/kontor og et flisebadeværelse med badekar, som emmer af nostalgisk charme. Den store, lyse opholdsstue strækker sig ud med plads til både spisestue og sofaafdeling og tilbyder en glidende overgang til køkkenet, hvilket skaber et sammenhængende og indbydende hjem. Stilen hele vejen igennem er velholdt og oprindelig – her er potentiale for din personlige istandsættelse.
 
Ejendommen vækker en mavefornemmelse af varig lykke og hjemlig hygge, og giver dig mulighed for at skabe dit drømmehjem med respekt for den historiske charme.

Knøsen 69, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning