Spændende arkitekttegnet strandvilla fra 2017 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Solrød Strandvej 35, 2680 Solrød Strand

En kubistisk boligdrøm

Fakta om denne bolig

Type:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.894
82 m2
3
901 m2
1
2017
CM22066
A2015

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Denne smukke kubistiske ejendom fra 2017, beliggende tæt ved vandet, er en sand boligdrøm. Med sit imponerende design og stramme rene linjer fanger den moderne boligindretningens essens. Store vinduespartier sikrer, at naturens lys strømmer frit ind og skaber en indbydende atmosfære i hjemmets hvert et hjørne. 
 
Gemt væk fra strandvejen hviler ejendommen på en naturpræget og kuperet grund. Mangfoldige udendørs oplevelser venter her. Lige fra en hyggelig petanquebane til et kunstnerisk espalier. Beroligende vandkunst og et eventyrligt legeområde med stort legehus. Terrassen, der strækker sig mod syd og vest, inviterer til afslapning ved siden af den flot murede pejs, mens den nærliggende strand kald på dig med sit klare vand og naturskønne udsyn. 
 
Villaens arkitektur, med dens sorte filsede ydermure og omfattende vinduespartier, skaber en sømløs overgang mellem hjemmets indre og den omkringliggende have/natur. Gulvvarmen under de elegante klinker og det moderne ventilationsanlæg sikrer et optimalt indeklima, understøttet af hjemmets solceller og BWT-anlæg for en grønnere livsstil. Hjemmets layout er finpudset for at maksimere rummelighed og funktionalitet, fremhævet af de stramme rene linjer, der definerer dets moderne æstetik. I hjemmets centrum, hvor opholdsstue og køkken mødes, skaber det flotte akustikloft den ideelle lydkulisse, mens den elegante pejs tilføjer varme og karakter. Det åbne flotte Svane samtalekøkken indbyder til kulinariske udfoldelser og samvær. De lyse værelser og det luksuriøse badeværelse med glasbruseniche og håndklædevarmer fuldender denne unikke bolig, der oser af nyt og lækkert design ned til mindste detalje. 
 
En kubistisk boligdrøm folder sig ud i dette hjem, hvor din mavefornemmelse bekræfter, at du er på rette sted.

FAKTA OM

Solrød kommune


23.394
Indbyggere


7
Skoler


13
Institutioner


24,6%
Skatteprocent


20,95‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning