Skab nye minder i klassiske rammer - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Axel Meiersvej 12, 2670 Greve

Skab nye familie minder

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
3.250.000
3.397
139 m2
4
712 m2
1
1970
JK60171
E

Kontakt Joakim Kjeldskov
på telefon: 2095 2114

Joakim Kjeldskov
Ejendomsmægler MDE

BOLIGBESKRIVELSE

139 velindrettede kvadratmeter, hvor hvert rum har været vidne til livets glæder og øjeblikke. Her får du og din familie mulighed for at skabe jeres egen historie. Flere solterrasser og et udendørsspa indbyder til afslapning og nydelse.
 
For enden af en lukket villavej, på en charmerende sidevej til Strandvejen, finder du ejendommen. Blot fem minutters gang til stranden med dejligt sand og klart vand, hvor du kan dyppe tæerne og lade roen sænke sig. Del i en fælles strandgrund, hvor du kan sidde og nyde vandets nærvær. Haven er let kuperet, prydet med flotte gamle træer, frugttræer og et drivhus, der indbyder til grønne projekter. En lysfyldt udestue, og videre ud til en fliseterrasse med en hyggelig udendørs pejs, perfekt til lune sommeraftener. En ugenert gårdhave med et lille vandbassin og et udendørsspa inviterer til afslapning under stjernerne.
 
Villaen - et klassisk parcelhus fra 1970, står klar til, at du kan tilføje dit personlige præg og skabe nye minder. Denne bolig er ideel til børnefamilien med et rummeligt spisekøkken med hvide skabselementer, hvor familien kan samles om dagens måltider, og en lys, indbydende spise- og opholdsstue. Stuen prydes af en væghængt brændeovn og store glaspartier åbner op til terrassen og forhaven, hvilket skaber en harmonisk forbindelse mellem inde og ude – perfekt til leg og fællesskab. Værelsesafdelingen består af tre gode værelser, hvoraf det ene har adgang til endnu et værelse/kontor – ideelt til børnenes leg eller hjemmearbejde. Marmorbadeværelset er udstyret med gulvvarme og en stor bruseniche, mens et ekstra badeværelse med klassiske blå fliser, også med gulvvarme og bruseniche, sikrer bekvemmelighed for hele familien
 
Boligen vækker en mavefornemmelse af hjemlig hygge og mulighed for at skabe mange dejlige minder.

Axel Meiersvej 12, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning