En verden af uendelige muligheder - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Følfodvej 4, 4600 Køge

Fra kælder til kvist, et hjem med muligheder

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
134 m2
134 m2
9
775 m2
2
1969
25000000072
D
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Dyb indånding, og træd ind i et hjem, hvor rummene hvisker om forandring og nyt liv. I dette solide og velholdte hus åbner sig en verden, hvor både dine visioner og realiteter kan tage form. Lige der, i Hastrup, hvor naturens favntag blander sig med "trup" landsbyens historie - en fortælling om ro, landsbycharme og alligevel en forbindelse til pulserende Køge.
 
Ved indgangen bydes du af en flisebelagt indkørsel, som elegant fører dig mod hoveddøren. Havens lukkede rum giver dig en følelse af at være i ens egen verden. Her kan soltimerne nydes på fliseterrassen, mens markisen danner skygge. Høje træer og delikat beplantning giver haven et strejf af magi - et perfekt sted for spontan leg eller bare stunder af ro.
 
Dette hus, med sit nyere tag fra 2007, er mere end blot mure; det er et kanvas af muligheder. Forestil dig ungdommen grine og fortælle historier i den rummelige kælder, eller børnene, der dykker ned i kreative projekter. Den indbydende vinkelstue bliver hjertet, hvor familiens minder skabes. Køkkenets layout og atmosfære skaber den perfekte scene for madlavning, latter og dybe samtaler. Og når dagen rinder ud, kan du drage fordel af flisebadeværelset med dens spa-oplevelse. Med så mange værelser og ekstra plads i kælderen er der plads til både drømme og dagligdagsaktiviteter.
 
Gå ikke glip af muligheden for at forme dit drømmehjem fra kælder til kvist. Et hjem sprudlende med muligheder venter. Lad mavefornemmelsen vejlede dig til et hjem, hvor børnenes glæde og kreativitet kan udfolde sig.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning