136 m2 butikslejemål med strøgbeliggenhed - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Greve Strandvej 32, 2670 Greve

En invitation til din drøm

Fakta om denne ejendom

Type:
Årlig leje:
Årlig leje pr. m2:
Depositum:
Driftsudgifter:
Samlet areal:
Sagsnr.:
Butik
200.000
1.471
100.000
-
136 m2
JH75071

Kontakt Julie Hindsgaul Hansen
på telefon: 4162 2000

Julie Hindsgaul Hansen
Ejendomsmægler MDE & Diplomvaluar

BOLIGBESKRIVELSE

Strøget skinner op ad strandvejen og åbner dørene til dette betagende butikslejemål på 136 m2. Her møder du et strejf af New Yorker-stil med rå beton gulve og store smukke vinduespartier, der pirrer din nysgerrighed med sprossernes charme. Lokalets loft svæver højt over dig, og dets kubistiske design træder i karakter. Det er et virkelig spændende lokale, hvor rå stil og raffinement smelter sammen i en unik harmoni.  
 
Bag lokalet gemmer en lille overdækket gårdhave sig, som kun venter på at blive opdaget. Foran byder et stort flisebelagt område velkommen til udstillinger eller en solrig terrasse, hvor drømme kan fødes og nydes under den strålende sol. Denne ejendom og dette lokale er en perle med en perfekt beliggenhed på Greve Strandvej, der inviterer til en enestående oplevelse.  
 
Lejemålet omfatter et stort og åbent butikslokale, der møder verden med imponerende udstillingsvinduer, der spejler sig i strandvejens pulserende liv. Her findes også et toilet og et fyrrum med naturgasfyr, der sikrer komfort og bekvemmelighed.  
 
Med fine parkeringsforhold og en gunstig trafikal beliggenhed i nærheden af Greve S-tog station og Greve Midtby Center, er dette lokale velegnet til både butik og showroom.  
 
Dette sjældent udbudte erhvervslokale er din invitation til at omsætte dine drømme til virkelighed. Lad din mavefornemmelse guide dig til et sted, hvor potentialet er ubegrænset, og din succes kan blomstre.

Greve Strandvej 32, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning