Arkitektonisk ener med unikke detaljer - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -
Video
 
Galleri
 
Luk kort
 
Kort
 

Randtoftevej 9, 2670 Greve

Arkitektonisk ener med unikke detaljer

Fakta om denne bolig

Type:
Kontantpris:
Ejerudgift pr. md.:
Boligareal:
Kælderareal
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
5.695.000
5.014
200 m2
88 m2
6
1182 m2
2
1972
CM23056
D

Kontakt Christian De Roepstorff
på telefon: 2855 0617

Christian De Roepstorff
Partner Solrød
Salg & Vurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Med sin spændende og gedigne opbygning fremstår denne bolig som en arkitektonisk ener -  tegnet af den anerkendte arkitekt Klaus Fussingø. På hele 200 bolig etagemeter og 88 kvm i kælderplan, tilbyder hjemmet rummelighed og funktionalitet i særklasse. De skrå lofter til kip og store vinduespartier skaber en imponerende følelse af lys og luft. En bolig med unikke og inspirerende rammer for familien.  
 
På en rolig  lukket villavej  med  kun 5 minutters gang fra en forfriskende morgendukkert ligger denne ejendom. Haven er anlagt af en havearkitekt og stråler i harmonisk balance med sine velovervejede detaljer. Hver plante og træ synes at fortælle sin egen historie. Den store fliseterrasse, badet i sollys, giver rigelig plads til grill, havemøbler og solsenge -  perfekt til sommerens lange, lune aftener. Den integrerede carport fint sammenflettet med husets design, tilføjer en praktisk og æstetisk dimension til ejendommen.  
 
En særlig bolig, som kun har haft en ejer, står her og venter på at skabe nye minder. Alt er passet og plejet i de spændende arkitektoniske rammer. Mulighederne for at opdatere hjemmet efter dine og familiens ønsker og behov. Entréen byder velkommen med et smukt portugisisk skiferklinkegulv og en elegant spindeltrappe til kælderplan. De to store, lyse stuer indbyder til samvær og hygge, hvor opholdsstuen med sin murede pejs og det imponerende glasparti til kip skaber en unik atmosfære. Spisestuen åbner sig med en skydedør til den store fliseterrasse og har direkte adgang til spisekøkkenet. Fint hvidt gæstetoilet. Værelsesafdelingen er udstyret med en skabsgang fyldt med opbevaringsplads – en drøm for enhver. Forældresoveværelset har vindue til kip og udgang til haven, samt adgang til et hvidt flisebadeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche. Derudover findes tre børneværelser og endnu et hvidt flisebadeværelse med gulvvarme og badekar. Kælderplanet rummer flere disponible rum, perfekte til hobbyaktiviteter eller som alrum for de store børn.  
 
Denne bolig skaber en mavefornemmelse af at have fundet et unikt hjem, hvor lys og arkitektur mødes i perfekt harmoni.

Randtoftevej 9, 2670 Greve

Book en fremvisning eller download materiale...

FAKTA OM

Greve kommune


50.561
Indbyggere


11
Skoler


34
Institutioner


24,1%
Skatteprocent


16,944 ‰
Grundskyld

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning