122 m2 nyrenoveret rækkehus i særklasse lige midt i Solrød - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Jordbærhaven 46, 2680 Solrød Strand

Nyt liv i nordisk stil

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Rækkehus
122 m2
5
167 m2
2
1975
CM22050
B
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Flyt ind i dette totalrenoverede rækkehus, hvor hver eneste detalje er blevet nytænkt fra A til Z. En bolig, der repræsenterer det ypperste inden for rækkehuslivet, klar til at byde dig velkommen til et hjem, hvor nordiskstil, komfort og funktionalitet går hånd i hånd.
 
Haven er fin og solrig og nem at vedligeholde. Forestil dig rolige morgener i den flisebelagte forhave, hvor formiddagssolen kærtegner dine kinder. Et isoleret udhus giver plads til cykler, og bilen kan nemt parkeres på den fælles parkeringsplads. Den sydvendte baghave er både flisebelagt og ugenert, ideel til afslapning under den åbne himmel. Beliggende i et skønt, børnevenligt område, er dette hjem et stenkast fra alt, hvad hjertet begærer.
 
Indenfor venter en perle af et rækkehus, gennemrenoveret indenfor de sidste fem år. Hver kvadratmeter er udnyttet til perfektion, med smukke lamelplankegulve og klinkegulve, der leder dig gennem de indbydende rum. Køkkenet, et samtalekøkken i nordisk stil, byder på mørke skabe og en lys bordplade, en perfekt ramme for madlavning og socialt samvær. Stuen og køkkenet forenes i et åbent rum, hvor lys strømmer ind fra de store vinduer, og fra stuen er der direkte adgang til haven. Et flot, nyt hvidt gæstetoilet med Rainshower i brusenichen og et funktionelt bryggers tilføjer praktisk elegance. På første sal inviterer nyere Velux ovenlysvinduer solens stråler ind i hvert værelse. Et nyt hvidt badeværelse med glasbruseniche og Rainshower afrunder denne boligs charme.
 
I dette hjem, hvor nyt liv og nordisk stil smelter sammen, kan du mærke en mavefornemmelse af, at her er alt præcis, som det skal være.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning