187 m2 nyopført luksus og komfort fra 2021 - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Arne Jacobsens Vej 77, 4690 Haslev

En nytænkt drøm i nordisk skønhed

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
187 m2
5
1000 m2
1
2021
25000000108
A2020
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Denne moderne arkitektoniske kreation, nyopført af HusCompagniet, inkarnerer en sublim fusion af komfort og nordisk stil.
 
På den elegant anlagte grund strækker landskabet sig ud til de åbne, naturskønne marker, hvor børnevenlige omgivelser forenes med solrige, indbydende flisebelagte terrasser og en praktisk dobbelt carport, der både er funktionel og æstetisk tiltalende.
 
Inden døre venter et eksklusivt samtalekøkken, der prydes af raffinerede HTH-skuffeelementer i røget eg og en alsidig Quooker. Denne pragt overgås kun af det tilstødende alrum og spisestue, hvor en indbygget alkove og akustiklofter til kip skaber en indbydende ramme til både måltider og afslapning. En sofistikeret gaspejs adskiller denne sektion fra den luftige opholdsstue, fuldendt med akustiske lofter til kip. New Yorker-glasdøre afslører et separat vinrum, som tilføjer et strejf af luksus til boligen.Separat forældre- og børneafdeling, begge med adgang til eget luksuriøst badeværelse. Forældrebadeværelset byder på en dobbelt bruseniche udstyret med rainshower, som gør hver morgen til en wellnessoplevelse.
 
Med rummelige omgivelser og omhyggeligt planlagte afsnit, er der rigelig plads til, at en børnefamilie kan trives og udfolde sig i dette hjem. Det er mere end bare mursten; det er en oplevelse af nordisk design i sin reneste form. Og når du træder indenfor, vil din mavefornemmelse af nytænkt drøm og nordisk skønhed bekræfte, at du er kommet til et helt enestående sted.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning