Eksklusivitet og luksus møder rebslagerens historie - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Rebslagergade 3, 1., 4600 Køge

Eksklusivitet og luksus møder rebslagerens historie

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Lejlighed
144 m2
5
1
1992
25000000090
C
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Raffineret luksus lejlighed, smuk placeret i en af Køge's historiske gader, Rebslagergade. En lejlighed, der emmer af eksklusivitet og arkitektonisk præcision, hvor moderne bekvemmeligheder blander sig smukt med tidløs elegance.
 
Denne lejlighed er mere end blot luksus. Den er forankret i en gade, hvis sten har fortalt historier fra over 700 år tilbage. Historien om rebslagerne, som med stolthed og præcision skabte rebene, der blev livslinjen for søfarten. I dag står Rebslagergade som et levende testamente over Køges maritime fortid, der vidner om en svunden tid.Fra den solrige altan kan du nyde din morgenkaffe, mens Køge vågner til live.
 
Indenfor venter en verden af komfort, fra det elegante gæstetoilet prydes af en skabsindbygget vask og leder dig videre til en praktisk walk-in-garderobe. Et elegant samtalekøkken, der er intet mindre end en drøm, udstyret med Quooker og Kvik skuffeelementer i hvid, beviser sit værd som et perfekt eksempel på Ny Nordisk Stil. Den pragtfulde, rummelige spise- og opholdsstue byder på en varm velkomst og leder direkte ud til en integreret overdækket altanterrasse, der indbyder til afslappede stunder under aftensolens sidste stråler. Hvert rum stråler af luksus, ikke mindst badeværelset med sin glasbruseniche og skabsindbygget vask, og et praktisk bryggers fuldender billedet. Sildebensparketgulvenes glans, lysindfaldets leg og LED-spot under de fuldspartlede lofter - alt sammen er det en hyldest til moderne eksklusivitet i hjertet af byen.
 
Denne lejlighed er ikke kun et sted at bo – den er en oplevelse, en rejse gennem tid og historie. Og mens du befinder dig i denne moderne eksklusive oase, vil du altid have en mavefornemmelse af, at du er præcis, hvor du skal være.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning