Symfoni af lys, rum og natur - Kjeldskov & Co.
Erhverv / Bolig
+ -

Holmehusvej 14, 2680 Solrød Strand

Symfoni af lys, rum og natur

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Boligareal:
Rum:
Grund:
Antal plan:
Byggeår:
Sagsnr.:
Energimærke:
Villa
169 m2
6
803 m2
1
1973
17940000604
E
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

Nær Staunings Ø, hvor blide bølger og naturens omfavnelse mødes, åbenbarer sig en dejlig villa. Her badet i solens kærtegn og hjemmets varme hjerte, finder du et fristed for både små og store fødder. Denne velholdte, én-plans villa byder på en symfoni af lys, rum og natur.
 
I villaens solrige have folder livet sig ud i leg og latter. Børnenes spil på den grønne plæne, familiens samvær på den indbydende fliseterrasse, hvor solen er gæst fra morgen til aften. Hertil en muret garage - perfekt til bilen og kreative hobbyprojekter. Kun få skridt væk venter Staunings Ø, et vidunderligt naturreservat med strandenge og en badestrand, der kalder på dig året rundt.
 
En glasdør og et glasparti byder velkommen til et lysbadet hjem. Entreen med sin møblerbare stil og garderobeniche, er blot begyndelsen. Hjemmets sande leverum er det rummelige  flotte samtalekøkken. Et værk af lyse Svane elementer, smukke bordplader og et imponerende køkken-ø. Her samles familien og venner om mad og hyggelige stunder. Opholdsstuen er badet i naturligt lys fra store vinduespartier og charmerende  smalle gavlvinduer - stuen tilbyder plads til afslapning og samvær. Hjemmets badeværelse, tidløst og hvidt, med muret bruseniche og skabsindbygget vask, samt et gæstetoilet, afspejler alt sammen boligens praktiske elegance. Fire rummelige værelser, oprindeligt fem, står klar til at huse både drømme og dagligdagens glæder.
 
Her blandt lys, rum og natur, kan man ikke andet end at stole på sin mavefornemmelse: Her er et hjem, der venter på at blive fyldt med liv og kærlighed.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning