JH7507
Erhverv / Bolig
+ -

Bjælkevangen 3, 2690 Karlslunde

145 m2 tidssvarende villa med 200 m2 erhvervslokaler

Solgt

Fakta om denne bolig

Type:
Samlet areal:
Grund:
Sagsnr.:
Kombineret
345 m2
1156 m2
JH7507
Skal vi også sælge din bolig? Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering

BOLIGBESKRIVELSE

På 1.156 m2 hjørnegrund i fuldt udbygget erhvervsområde i hyggelige Karlslunde Landsby, med skole, gadekær og SuperBrugs, ligger denne præsentable villa i ét plan på 145 m2 samt 200 m2 erhvervsbygning, hvoraf de 100 m2 er indrettet til kontor, men med rigtig mange alternative anvendelsesmuligheder.

Boligen er opført i 1977 og er blevet løbende moderniseret og vedligeholdt, senest i 2008 med 2 nye badeværelser og elegant Designa køkken med massiv stavlimet bordplade og komplette integrerede hvidevarer samt nye vedligeholdelsesfri lavenergivinduer med 3-lags lavenergivinduer fra 2019.
Fin komfort med opvarmede klinkegulve i entre, køkken, bryggers og badeværelser.
Indenfor møder vi entré med klinker og garderobe, køkken og bryggers med vaskesøjle, soveværelse med skabsvæg med skydelåger og badeværelse med væghængt toilet og bruseniche.
Endvidere stor spise- og opholdsstue med glasparti og udgang til fliseterrasse med pavillon samt opvokset have med højbede til de grønne fingre.
Endelig separat børneafdeling indeholdende mellemgang, badeværelse med væghængt toilet og bruseniche samt 2 mindre og ét stort værelse med egen indgang.

Erhvervsbygningen indeholder lagerhal samt administrationsafdeling indeholdende kontor, arkivrum, toilet samt stort mødelokale med mange anvendelsesmuligheder. Lette skillevægge som muliggør en fleksibel anvendelse til mange formål.

Her får du en præsentabel og tidssvarende ejendom med spændende arkitektur og fine anvendelsesmuligheder, der er lige til at flytte ind i uden modernisering.

Hent materiale

Kjeldskov & Co må kontakte mig på telefon eller mail
Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Bestil fremvisning

Jeg har læst og accepterer Kjeldskov & Co’s datapolitik

Kontakt angående

Luk boligvisning